Succesvol vergaderen in Brabant - 8-uurs vergaderbijeenkomst in Made

Bij het succesvol vergaderen in Brabant is inbegrepen:

  • Zaalhuur voor 1 dag
  • Beamer en scherm
  • Onbeperkt koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst
  • Lunch met Soep en 1 Luxe belegde ciabatta keuze uit vlees/vis/vega, een warm gerecht/snack en fruit
  • Ochtendbreak: vanille macarons 
  • Middagbreak: mini worstenbroodje 

Prijs: € 54,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Brabant is geldig tot 31 december 2023.

Succesvol vergaderen in Brabant

Kom succesvol vergaderen in Brabant. Ons hotel ligt in de dorpskern van het Brabantse Made. Landelijk maar vooral centraal gelegen in midden Brabant. Combineer uw bijeenkomst met een bezoekje aan de Biesbosch of met een aansluitend diner in onze restaurant.

Vergaderzalen

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het begeleiden van meetings en congressen. Uw wensen staan daarbij centraal. Bij ons krijgt u en ook uw zakelijke meeting alle aandacht. We leveren graag onze diensten op maat.

De Korenbeurs heeft alles in huis voor succesvolle vergaderingen, workshops, teambuildings bijeenkomsten, (bedrijfs-)feesten en (meerdaagse) meetings. Wij beschikken over 9 zalen met een totale capaciteit tot 875 gasten. Uiteraard zijn er voldoende audiovisuele middelen aanwezig en voorzien we u van een goede WiFi verbinding. De meeste van onze ruimten kunnen naar wens in grootte aangepast worden.

Het ontvangst, het vergadergedeelte, de vergader-break, de lunch, het apéritief en diner vinden plaats in onze sfeervolle ruimten. U heeft daarin volop keus.

Passie voor het koken

  In ons moderne en stijlvolle restaurant Fundi ben je te gast bij chefkok Martijn Broeken en zijn enthousiaste team. U proeft de passie voor het koken terug in de met liefde bereide regionale producten. Dit maakt onze gerechten puur, eerlijk en vooral smaakvol! In de sfeervolle ambiance van restaurant Fundi laten we je graag genieten van de geserveerde culinaire hoogstandjes. Indien gewenst vervolmaakt met een passend wijnarrangement.

  Op een warme dag kunt  ook genieten van een hapje en drankje op het aangrenzende terras ‘Zuid’. Dé locatie voor zonnige lunches en zwoele zomeravonden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Receptie

Onze partner

Vergaderlocatie in Made

Deze vergaderlocatie ligt in de dorpskern van het Brabantse Made. Landelijk maar vooral centraal gelegen in midden Brabant. Het hotel beschikt over modern ingerichte, sfeervolle 2-persoonskamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Een verblijf bij ons staat garant voor ultieme gastvrijheid met een top service!

Succesvol vergaderen

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het begeleiden van meetings en congressen. Uw wensen staan daarbij centraal. Bij ons krijgt u en ook uw zakelijke meeting alle aandacht. We leveren graag onze diensten op maat.


De Korenbeurs heeft alles in huis voor succesvolle vergaderingen, workshops, teambuildings bijeenkomsten, (bedrijfs-)feesten en (meerdaagse) meetings. Wij beschikken over 9 zalen met een totale capaciteit tot 875 gasten. Uiteraard zijn er voldoende audiovisuele middelen aanwezig en voorzien we u van een goede WiFi verbinding. De meeste van onze ruimten kunnen naar wens in grootte aangepast worden.


Het ontvangst, het vergadergedeelte, de vergader-break, de lunch, het apéritief en diner vinden plaats in onze sfeervolle ruimten. U heeft daarin volop keus.

Overnachten in het hotel

Overnachten doet u in een van de 67 moderne en sfeervolle hotelkamers. Bij ons treft u nog echte passie aan voor het vak van hotelier. Wij beschikken over sfeervolle 2-persoonskamers. De hotelkamers, allen met eigen badkamer, zijn van alle gemakken voorzien. Zo bieden wij een koffie en thee voorziening en hebben we in elke kamer een kleine koelkast. Sommige kamers hebben een eigen balkon.

Teambuilding

Combineer uw zakelijke bijeenkomst met teambuilding activiteiten, in onze rustige ambiance vol met Brabantse gezelligheid. Even er tussenuit, samenwerken in een andere omgeving. Van inspannend tot ontspannend. Sluit af met een diner in ons restaurant of een borrel in onze gezellige bistro. Heeft u andere of aanvullende wensen, laat het ons weten. Wij geven u graag advies over de diverse mogelijkheden en partners waar we mee samenwerken.